På utkikk etter et cateringfirma som serverer grillmat?

Hos oss tilbyr mat til en skikkelig grillfest! Vi har på forhånd satt sammen tre ulike grillbuffeter med smakfulle, saftige, perfekte grillretter til de ulike anledningene! Du tenker kanskje, er ikke grillmat bare grillmat, men nei du. Du kan gå for klassisk grillmat, eller du kan slå på stortromma og bestill en helgrillet gris!

Grillbuffet - 3 varianter

Hos oss catering tilbyr mange gode grillmat-retter. La oss ta deg gjennom våre tre menyer.

  1. Første grillbuffet har satt sammen en meny med 9 ulike former for grillmat til buffet med diverse tilbehør i tillegg. I grill buffeten finner du pølser, entrecote, laks, potetsalat, spareribs, hamburger, maiskrem, råstekte poteter og selvfølgelig tilbehør som salat og dressinger. 
  2. Vår andre grillbuffet som vi tilbyr med catering er en god blanding av klassisk grillmat, med noe for alle og enhver. Her finner du hamburger, spicy pølse, gresk salat, maiskrem, kyllingspyd, ytrefilet, scampi, potetsalat og krydrede amadinepoteter.
  3. Den tredje menyen med grillmat buffet er ment til en skikkelig fest! Her bjudar vi på med helgrillet gris, potetsalat, maiskrem (alles favoritt), salat, amadinepoteter,  grillede grønnsaker og mange gode dressinger!

Vi kan tilberede grillbuffet for et større selskap

Vi har kapasitet til å servere og tilby catering med grillmat med opptil 90 mennesker! Vær også obs på at grillbuffeten vår krever 20-25 mennesker minimum, eller så er det også mulig å inngå avtale med oss ved å sende oss en forespørsel.