Drømmer du om lukten av nygrillet mat og ønsker å bringe denne atmosfæren til ditt neste arrangement? La oss introdusere deg til våre utsøkte grillbuffeter som garantert vil få vannet til å renne i munnen på dine gjester!

Grillmat er ikke bare grillmat. Med riktig teknikk og kombinasjoner kan grillretter variere fra det enkle og klassiske til det ekstravagante. Lyst på noe tradisjonelt? Vi har det. Ønsker du noe spektakulært som helgrillet gris? Vi har også det!

Utforsk Våre Grillbuffet Menyer

Klassisk Grillbuffet

9 Delikatesser: Dette er en meny som kombinerer tradisjonelle grillfavoritter med et unikt preg. Her serverer vi alt fra saftige pølser, entrecote, laks, spareribs til hamburgere. Og hva er vel grillmat uten deilige sider? Vi kompletterer med potetsalat, maiskrem, råstekte poteter, frisk salat og våre spesialdresninger.

Variert Grillbuffet

Noe for En Hver Smak: Denne menyen gir en spennende blanding av klassiske grillretter med et internasjonalt preg. Fra spicy pølser, kyllingspyd, ytrefilet til scampi, alt er til stede for å tilfredsstille en variert palett. Tilbehør som gresk salat, maiskrem, potetsalat og krydrede amadinepoteter gjør dette til en komplett kulinarisk opplevelse.

Festens Grillbuffet

Storslått og Spektakulært: For de som virkelig vil imponere, tilbyr vi helgrillet gris som hovedattraksjon! Dette er et virkelig festmåltid, kompletert med grillede grønnsaker, potetsalat, maiskrem, amadinepoteter og et utvalg av våre mest ettertraktede dressinger.

Grillbuffet for store og små arrangementer

Vårt team er rustet til å håndtere alt fra intime sammenkomster til store festligheter. Vi kan håndtere selskap på opptil 90 mennesker med vår grillbuffet. Vær oppmerksom på at våre buffeter krever et minimum av 20-25 personer. Hvis arrangementet ditt faller utenfor disse rammene, ikke nøl med å sende oss en forespørsel så vi kan skreddersy en løsning som passer for deg.

Enten du søker tradisjon eller ekstravaganse, er vi her for å sørge for at grillfesten din blir en minneverdig opplevelse. La oss tenne grillene og skape magi sammen!