Vårt lokale Saga er et utmerket sted for å holde bursdager eller et annet større arrangement. På Saga har vi plass til opptil 90 personer og kan dekorere og ordne i stand slik at lokalet gjenspeiler anledningen.

Kan du bringe medbrakt drikke og mat til Saga?

Vi leier ut Saga med våre catering og servicetjenester. Vi ønsker å gjøre det klart at lokalet leies ikke ut til privat bruk uten våre tjenester inkludert, da vi har et stort lager med både råvarer å drikke på stedet, og må kunne ha en oversikt over dette. Om du leier Saga vil du dermed også kunne bestille catering fra vår meny. Vi har også full skjenkebevilgning og kan stå for både mat og drikke gjennom hele kvelden.

Menyen på Saga

Menyen på Saga er i stor grad den samme som du finner på Hos oss catering sine hjemmesider. Det er selvfølgelig mulig å komme med ønsker til spesifikke retter. Som kokker kan vi diske opp en hel del, så er det noe du veldig gjerne har lyst på, men ikke ser på menyene du kan bestille til Saga, er det bare å sende oss en forespørsel.

Saga på Fosen åpningstider

Åpningstidene på Saga er etter avtale for når du ønsker å leie det. Vi er på plass til avtalt tid, og kan også hjelpe deg å dekorere om du ønsker det. Åpningstidene, eller tidene for utleie, prises etter halv og hel dag.

  • Halv dag – kr 750,- 
  • Hel dag – kr 1950,-   

Saga er et hyggelig lokale, og med god plass vil du kunne stelle i stand til en skikkelig flott sammenkomst – uansett anledning!

Ta en titt på menyen du kan få på Saga her.

Send oss en forespørsel for å bruke Saga til ditt event her.