Lyst på en deilig buffet med mat? Vi leverer catering til private selskaper og ved utleie av vårt lokale Saga.

Catering – en buffet med noe for alle og enhver

Hos oss Catering kan tilby ulike koldtbord og buffet-menyer. Her har du altså muligheten til å finne det som passer deg best. Vi tilbyr både varm- og kaldmat buffeter fylt med retter som vil gi deg vann i munnen bare av å se på de.

Hva kunne du tenke deg? Frister det kanskje med en buffet som bugner over av enkle, men likevel smaksrike småretter som spekefat, wraps og reker? Eller føler du for å bestille catering og sette opp en buffet med flere varmretter som kjøtt i mørke og thai kyllinggryte?

Buffet av ulike størrelser

Som cateringfirma byr vi selvfølgelig på buffeter av både ulike slag og størrelser. Vår luksus buffet har i alt 13 retter med muligheten til å forespørre andre sammensetninger. Standard buffet består av 7 retter – igjen, med muligheten til å sende en forespørsel dersom det er noe du ønsker å legge til. Se en full oversikt over våre buffet menyer her.

Bestill catering med buffet når du er i tvil

Buffet catering er det perfekte alternativet når du ikke er helt sikker på hva slags mat gjestene liker. Med en buffet står gjestene fritt til å selv velge hva de ønsker å putte på tallerkenen sin, og du kan slippe strevet med å spørre om allergier, ingredienser de ikke liker eller andre preferanser i forbindelse med å komme opp med et måltid som skal tilfredsstille alle.