Tid for konfirmasjon, og tid for forberedelser! Og oppi all planleggingen av taler, hvor du spør deg selv hvordan kan jeg gjøre talen så flau som mulig, må du jo også ha mat. Her kommer vi inn!

Skap en ekstra fin konfirmasjon med catering-mat

Konfirmasjon er en spennende tid, men ikke minst er det en minnerik opplevelse for ungdommen. En stor del av stemningen ved en slik tilsetning er – tro det eller ei – faktisk maten. Som snickers reklamen sier “you’re not you when you’re hungry”. Bare tenk deg en konfirmasjon med gjester som er sultne og gretne, ikke spesielt hyggelig for konfirmanten. Men så, tenk deg en konfirmasjon hvor alle kan nyte skikkelig god mat. I tillegg til å ha mat i magen, blir det også ekstra godt humør når maten er god, mettende og noe de ikke får hver dag!

En meny med noe for alle

Som cateringbyrå, bistår vi flere konfirmasjoner med både catering og matservering. En stor fordel om du velger catering er at du har muligheten til å sette sammen en meny som bugner av forskjellige mattyper. Dette er ikke alltid like lett å få til hjemme, ettersom det krever ressurser og mye kapasitet å ordne med forskjellig mat til mange mennesker, som det ofte er i en konfirmasjon.

Vi tilbyr catering til konfirmasjonen! Velg blant mange spennende retter i vår meny her.

Allergivennlig mat til konfirmasjon

For de med spesielle diettbehov eller allergier, er det ingen grunn til bekymring. Vi tar hensyn til alle dine behov og tilbyr glutenfrie, laktosefrie, vegetariske og veganske alternativer. Gi oss beskjed på forhånd, så sørger vi for at alle dine gjester får en deilig og bekymringsfri matopplevelse.

Populære catering-valg til konfirmasjon

Gjennom årene har vi lagt merke til noen favoritter blant våre kunder. Gryteretter, servert med deilige tilbehør som poteter, ris og friske salater, topper listen. Men koldtbord og grillmat er også populært, spesielt for de som ønsker en mer avslappet stemning. Og det beste av alt? Du har full frihet til å sette sammen den perfekte meny!

Obs: Koldtbord har et minimumskrav på 15 gjester og tapas 20.