Trenger du mat til et selskap? Hos oss kan du bestille selskapsmat til både små og store eventer på Fosen!

Hva slags selskapsmat kan du bestille?

Som cateringfirma stiller vi opp med flere variasjoner av selskapsmat du kan bestille. Vi tilbyr tre ulike menyer innenfor kategorien “selskapsmat”.

Vår første meny, er en elegant, men folkelig meny med blomkålsuppe til forrett, grillet ytrefilet av okse som hovedrett og hjemmelaget karamellpudding til dessert! Vi sverger ved denne flotte selskapsmaten, og har fått mange gode tilbakemeldinger på at maten falt i smak hos gjestene. Dette er kanskje den mest allvennlige selskapsmaten du kan bestille.

Vår andre meny har den perfekte balanse av salt, fyldig og søtt. Med spekemat til forrett, får smakssansen en god opplevelse, og enda bedre blir det med en perfekt stekt fisk til hovedrett. Hovedretten i denne selskapsmaten er Kveite, før det hele avsluttes med en utsøkt sjokolademousse. Vi liker å si at denne selskapsmenyen er for de som liker det simpelt, uten å ta bort de gode smakene.

I vår tredje selskapsmat-meny starter vi det hele med en skagensalat. Dette er den perfekte starteren for deg som er glad i sjømat. Til hovedrett blir det servert flatbiff av hjort, og deretter til dessert en sjokoladedrøm – og det sier vel seg selv hva dette smaker som?

Vi leverer selskapsmat til hele Fosen området og står klare til å servere selskapsmat som gjestene vil elske. Bestill selskapsmat til ditt neste arrangement her

Mat for den rette stemning på Fosen

Som erfarne kokker tror vi også på at mat virkelig har noe å si for stemningen. Det er derfor ikke bare å velge hva som helst når du skal arrangere et selskap med selskapsmat. Ta deg et lite pust i bakken før du stiller deg selv spørsmålet: Hvordan ønsker jeg at stemningen skal være? Har du egentlig sett for deg noen spesiell tematikk for kvelden, skal gjestene pynte seg eller er det mer avslappet? Det kan være ganske gøy å planlegge mot et selskap, men hvis du heller ønsker å overlate arbeidet med selskapsmaten til noen andre, kan du bestille selskapsmat fra oss.

Vi kan stille opp med selskapsmat til arrangementer og sammenkomster her på Fosen! Bestill selskapsmat på Fosen i dag!

Hvorfor bestille selskapsmat fra oss?

Hos-oss catering har lang erfaring med tilberedning av flotte retter til selskap. Hos oss får du spennende selskapsretter for ulike behov. Vi leverer ingenting annet enn mat av høy kvalitet. Vi har lang fartstid innen kokkekunst og sørger for at maten ser appetittelig ut og smaker fantastisk. Som catering selskap er vi alltid opptatt av å utvikle oss og eksperimenterer stadig med nye smaker og sammensetninger for å kunne tilby det beste til våre kunder. Med det kan du være sikker på at vi jobber med en lidenskap for faget!

Har du spesielle behov under bestilling av selskapsmat, er vi selvfølgelig behjelpelige med dette. Vi tilpasser menyen slik du ønsker.

Du kan leie lokaler til selskapet hos oss

Det er fort ikke bare maten du skal ha kål på når du skal arrangere et selskap. Du må også finne gode lokaler. Om du ikke har plass hjemme, og ikke har sett deg ut andre steder, kan vi i Hos oss catering tilby deg å holde selskapet i våre lokaler! For at du skal kunne benytte deg av våre lokaler må det også være vi som står for servering av mat og drikke. Vi har sjenkebevilgning med alle rettigheter og steller i stand med drinker og det du måtte ønske!

Vi kan stille opp med selskapsmat til arrangementer og sammenkomster her på Fosen!

Bestill selskapsmat fra oss her